Kit-uri documente SMC, SMI

Prezentare Kit-uri documente SMC / SMI

Documente Sistem de Management - Calitate / Calitate-Mediu / Calitate-Mediu-SSO

Va prezentam aici solutia finalizata si testata de consultantii nostri, ca raspuns la solicitarile multor companii de a rezolva problema documentelor Sistemului de Management al Calitatii / Sistemului de Management Integrat (calitate-mediu si calitate-mediu-SSO ), la un pret cat mai bun si intr-un timp cat mai scurt..

Atunci cand am creat aceste produse foarte utile, ne-au fost de mare ajutor: experienta noastra in proiectarea sistemelor de management, relatia directa cu beneficiarii acestor sisteme, analiza exacta a necesitatilor privind documentatia unui sistem de management calitate / calitate-mediu / calitate-mediu-SSO / .
Dar, in acelasi timp, nu putem sa ne abatem de la principiile de baza ale Sistemelor de Management, care ne impun ca fiecare companie sa implementeze acel sistem potrivit specificului ei, necesitatilor si culturii organizationale proprii, stilului de management deja functional.
Tinand cont de toate aceste premise, am intocmit aceste set-uri de documente care sa se potriveasca cat mai multor companii si in acelasi timp, sa se conformeze cerintelor standardelor de referinta ISO 9001 & ISO 14001 & OHSAS 18001.

Deci, va prezentam cele 7 set-uri de documente, pe care le puteti revedea si in oferta noastra de aici ...:

1 - Manualul Managementului Calitatii

CLICK pe imagine pentru a o vizualiza marita

Documentele raspund tuturor prevederilor standardului ISO 9001, fiind conceput astfel incat sa poata fi usor personalizat pentru orice companie.

Setul contine Manualul Calitatii si anexele corespunzatoare, componenta fiind urmatoarea:

bullet

Manualul Managementului Calitatii

bullet

Anexele:

bullet

Declaratia angajament a Managementului,

bullet

Politica in domeniul Calitatii,

bullet

Obiective strategice ale companiei,

bullet

Organigrama (mai multe variante)

bullet

Schema Bloc a proceselor (mai multe variante variante),

bullet

lista procedurilor

bullet

lista formularelor

bullet

termeni, definitii si prescurtari

Toate documentele vor putea fi adaptate necesitatilor proprii organizatiei dvs., cu mare usurinta.

cod kit documente: N215-R01

Click aici pentru comanda

2 - Proceduri de Sistem

CLICK pe imagine pentru a o vizualiza marita

Procedurile de Sistem raspund celor sase prevederi obligatorii ale ISO 9001 in ceea ce proveste procedurile documentate, dupa cum urmeaza:

   Controlul Documentelor si al Inregistrarilor

   Audit Intern

   Controlul produsului neconform

   Actiuni Corective si Actiuni Preventive

Formularele aferente acestor proceduri sunt astfel concepute incat sa raspunda unui nivel optim de documentatie, asigurand in acelasi timp, buna functionare a Sistemului de Management proiectat si implementat: Lista documentelor in vigoare, Lista de difuzare, Model scrisoare, Model fax, Model email - semnatura, Registrul de evidenta al deciziilor, Registrul de evidenta al sedintelor AGA, Registrul General de Intrari – Iesiri corespondenta, Registrul de evidenta al Cererilor de oferta / Ofertelor, Registrul Contracte Clienti / Furnizori, Program anual de audit intern, Plan de Audit, Fisa chestionar de control, Raport de audit intern, Raport de sinteza a auditurilor, Raport de Neconformitate, Registru de Neconformitati, Raport de Actiuni Corective, Registru de Actiuni Corective, Propunere de imbunatatire, Raport de Actiuni Corective, Registru de Actiuni Corective.

cod kit documente: N215-R02

Click aici pentru comanda

3 - Proceduri Operationale

Kit-ul contine doar 4 (patru) proceduri operationale, acelea care sunt necesare in orice organizatie, indiferent de domeniul sau de activitate. Pentru a dezvolta alte proceduri operationale specifice organizatiei dvs., ar trebui sa cunoastem modul de organizare si modul de derulare al proceselor. Daca va doriti un astfel de serviciu, va rugam sa ne contactati prin telefon, email, sau prin formularul de la pagina Contact.

Aceste proceduri sunt:

Analiza efectuata de Management, Relatia cu clientii, Aprovizionare si Managementul Resurselor Umane.

Procedurile sunt insotite de Formularele: Program de Management pentru anul ....,  Convocator si ordinea de zi pentru Sedinta de AM, Raport al Directorului / Res. Dep. ,PV al Sedintei de AM, Plan de masuri al sedintei de AM, Chestionar evaluare grad de satisfactie clienti, Chestionar autoevaluare furnizor, Fisa de stabilire a categoriei furnizorului, Lista furnizorilor acceptati, Necesar de aprovizionare, Comanda de aprovizionare, Registru evidenta Comenzi aprovizionare, Program de instruire pentru anul …., Fisa de instruire la angajare, PV de instruire / evaluare, Fisa de evaluare a angajatului, Fisa autoevaluare angajat, Registru de evidenta Fise post / Autorizatii personal.

cod kit documente: N215-R03

Click aici pentru comanda

4 - Kit documente SMC (calitate)

CLICK pe imagine pentru a o vizualiza marita

Kit-ul este construit respectand structura de baza a documentelor SMC conform standardului ISO 9001:2008: Manualul Managementului Calitatii, Procedurile obligatorii (proceduri de sistem) si formularele asociate, Proceduri Operationale si formularele corespunzatoare.

Astfel, kit-ul contine cele trei seturi mai sus prezentate

 - Manualul Managementului Calitatii si Anexele aferente (cod N215-R01),

 - Procedurile de Sistem si formularele aferente (cod N215-R02),

 - Procedurile Operationale si Formularele aferente (cod N215-R03).

cod kit documente: N215-R04

Click aici pentru comanda


Precizare
In functie de necesitatile si solicitarile dvs., va putem furniza si alte proceduri operationale, pe care dvs. sa le personalizati si adaptati la situatia concreta din compania dvs. Dintre acestea, enumeram:

Planificare, Organizare, Ofertare-Contractare, Planul Calitatii, Proiectare, Depozitare-etichetare-manipulare, Identificare si trasabilitate, Mentenanta.

In acest caz, va rugam sa ne trimiteti solicitarea dvs. prin formularul de la pagina Contact.


5 - Proceduri Sistem de Management de Mediu

CLICK pe imagine pentru a o vizualiza marita

Procedurile de Mediu raspund prevederilor importante ale ISO 14001, aplicabile oricarei societati / organizatii. Kit-ul contine urmatoarele proceduri, impreuna cu formularele si anexele acestora:

   Identificarea aspectelor de mediu si evaluarea impacturilor asociate

   Cerinte legale si alte cerinte aplicabile

   Evaluarea conformarii

   Pregatirea pentru situatii de urgenta si capacitate de raspuns

   Control operațional

   Monitorizare si masurare

   Gestionarea deseurilor

Formularele aferente acestor proceduri sunt astfel concepute incat sa raspunda unui nivel optim de documentatie, asigurand in acelasi timp, buna functionare a Sistemului de Management proiectat si implementat: Fisa de colectare date, Lista aspectelor de mediu identificate, Lista aspectelor de mediu semnificative, Registrul legislativ, Lista cu autorizatii si certificate , Chestionar legislatie mediu, Lista situatiilor de urgenta, Lista planurilor de interventie, Raport privind capacitatea de raspuns, Plan - Control operational, Fisa - Control Operational, Program de masurare si monitorizare, Lista deseurilor generate, Fisa interna de gestiune, Centralizator evidenta deseuri.

cod kit documente: N215-R05

Click aici pentru comanda

6 - Kit documente Sistem de Management Integrat calitate-mediu (QE)

CLICK pe imagine pentru a o vizualiza marita

Documentele raspund tuturor prevederilor standardelor de referinta, fiind conceput astfel incat sa poata fi usor personalizat pentru orice companie componenta fiind urmatoarea:

a) Manualul Managementului Integrat Calitate-Mediu si anexele sale raspunde tuturor prevederilor standardelor ISO 9001 si ISO 14001, fiind conceput astfel incat sa poata fi usor personalizat pentru orice companie.

Acesta este, in esenta, Manualul Managementului Calitatii N215-R01, suplimentat cu prevederile referitoare la Managementul de Mediu, anexele fiind adaptate Sistemului Integrat.

b) Procedurile de sistem sunt similare celor de la kit-ul N215-R02, insa acestea sunt adaptate unui sistem integrat calitate-mediu.

c) Procedurile operationale sunt similare celor de la kit-ul N215-R03, insa si acestea sunt adaptate unui sistem integrat calitate-mediu.

d) Procedurile de mediu si formularele aferente, sunt similare celor de la kit-ul N215-R05.

cod kit documente: N215-R06

Click aici pentru comanda

7 - Kit documente Sistem de Management Integrat calitate-mediu-SSO (QHSE)

CLICK pe imagine pentru a o vizualiza marita

Documentele raspund tuturor prevederilor standardelor de referinta, fiind conceput astfel incat sa poata fi usor personalizat pentru orice companie componenta fiind urmatoarea:

a) Manualul Managementului Integrat Calitate-Mediu-SSO si anexele sale raspunde tuturor prevederilor standardelor ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001, fiind conceput astfel incat sa poata fi usor personalizat pentru orice companie.

Acesta este, in esenta, Manualul Managementului Calitatii N215-R01, suplimentat cu prevederile referitoare la Managementul de Mediu si cel de SSO, anexele fiind adaptate Sistemului Integrat.

b) Procedurile de sistem sunt similare celor de la kit-ul N215-R02, insa acestea sunt adaptate unui sistem integrat calitate-mediu-SSO.

c) Procedurile operationale sunt similare celor de la kit-ul N215-R03, insa si acestea sunt adaptate unui sistem integrat calitate-mediu-SSO.

d) Procedurile de mediu si formularele aferente, sunt similare celor de la kit-ul N215-R05, insa prevederile lor sunt actualizate pentru mediu-SSO.

e) Procedurile specifice managementului de OH&S (occupational health and safety) si formularele aferente - se refera in principal la Identificarea pericolelor si evaluarea riscurilor in organizatie. Procedura respecta legislatia romaneasca in domeniul SSM.

Precizare: Pentru a va conforma cerintelor standardului OHSAS 18001, este foarte important sa respectati legislatia nationala si europeana in domeniul sanatatii si securitatii muncii.

cod kit documente: N215-R07

Click aici pentru comanda

Ce nu contin kit-urile descrise anterior ?

Pentru ca suntem o echipa de profesionisti, nu putem sa nu ramanem dedicati ideii ca un Sistem de Management trebuie sa fie dezvoltat in functie de "Procesele" ce se desfasoara in organizatia respectiva. Si ne referim aici la "Procesele de Baza", adica acele procese ce se refera la "Realizarea Produsului / Serviciului" organizatiei, si care determina personalizarea organizatiei.

De aceea, in kit-urile pe care le oferim clientilor nostri la un pret exceptional, nu putem sa includem si cele doua proceduri (minim) ce se refera la procesele de baza, si anume: Planificarea Realizarii Produsului / Serviciului si Realizarea Produsului / Serviciului.

In cazul in care veti comanda unul din Kit-urile documente SMC cod N215-R04, documente SMI cod N215-R05 sau cod N215-R06 descrise mai-sus si veti dori sa va acordam asistenta - consultanta necesara pentru completarea documentelor cu Procedurile si Formularele ce se refera la Procesele de baza specifice organizatiei dvs., va trebui doar sa ne transmiteti informatiile necesare prin e-mail (formularul de la pagina Contact).

vezi aici Oferta - Kit-uri documente SMC / SMI ...

Quality Webinars

Organizam in mod constant webinarii avand ca teme standardele ISO si Sistemele de Management ...

detalii aici ...

Avantajele certificarii ISO

„Certificarea ISO 9001” reprezinta o apreciere a calitatii actului managerial, a bunelor practici din organizatie, a orientarii organizatiei in directia calitatii.

detalii aici ...

Sisteme de Management

Intelegerea complexitatii sistemului este esentiala pentru realizarea unei conduceri efective si eficiente a organizatiei / companiei.

detalii aici ...

Etapele consultantei

... parcurgerea acestor etape este una dintre conditiile necesare pentru a asigura obtinerea unui Sistem de Management adaptat nevoilor si structurii organizatiei / companiei respective ...

detalii aici ...

Modele documente SMC

Care este metoda optima pentru a avea documentatia SMC proprie cu "costuri minime" ?
Cum sa minimizati cheltuielile legate de obtinerea certificatului ?

detalii aici ...

Oferta Kit-uri Documente SMC

Principalele kit-uri continand documente SMC necesare oricarei organizatii pentru finalizarea actiunii de proiectare si documentare a Sistemului de Management al Calitatii propriu !

detalii aici ...

Descrierea Kit-urilor Documente SMC

Prezentare seturi documente SMC - Manualul Calitatii, Anexe, Proceduri, Formulare

detalii aici ...

Comanda Documente SMC

Produsul (documentele SMC) va fi livrat impreuna cu licenta de utilizare corespunzatoare si (in cazul in care comanda se refera si la alte servicii de consultanta in afara livrarii documentelor), cu contractul (draft) de prestari-servicii.

detalii aici ...

e-Newsletter

Noutati, stiri, articole in domeniul Sistemelor de Management si al conformitatii acestora cu standardele internationale.
Abonati-va aici ...

Follow us !