Despre noi

Prezentarea companiei

ThesanCo SRL – proprietara site-ului www.calitate-management.ro, este o firma de consultanta a carei activitate este dedicata, in special, companiilor ce au nevoie de asistenta in performarea propriilor sisteme de management.

Cine suntem ?

Organizatie infiintata in anul 2004 cu capital integral privat, romanesc, ThesanCo are ca principal obiect de activitate prestarea serviciilor de Consultanta pentru Afaceri si Management. Suntem specializati in acordarea suportului necesar companiilor mici si mijlocii pentru a dezvolta si certifica Sistemul de Management propriu fiecarei companii, conform cerintelor standardelor internationale ISO, pentru a mentine si imbunatati sistemul certificat. Oferim o gama diversa de servicii acelor companii ce isi doresc ca Sistemul lor de Management sa aduca valoare propriei afaceri.


ThesanCo - membru AMCOR CLICK pentru imaginea marita
ThesanCo - certificat ISO 9001:2015 DNV GL CLICK pentru imaginea marita

Firma Thesanco este membru al AMCOR din luna februarie 2012, in cursul lunii aprilie 2012, aceasta calitate a fost certificata in cadrul procesului de atestare, iar in luna martie 2017 am fost re-atestati in cadrul AMCOR.

Prezenta in AMCOR este o dovada de responsabilitate sociala fata de mediul de business in care ne desfasuram activitatea, o recunoastere a profesionalismului si eticii pe piata de consultanta din Romania.

In cadrul sistemului de management propriu, al proceselor si activitatilor specifice firmei noastre, aplicam principiile, ghidurile si recomandarile standardului SR EN 16114:2011, imbinand cu succes managementul calitatii conform ISO 9001 si managementul de proiect pentru a obtine imbunatatirea perfomantelor si a gradului de satisfactie al clientilor nostri.

In cursul lunii mai 2013, ThesanCo a trecut cu success auditul de certificare al Germanischer Lloyd, actual DNV GL, obtinand astfel, propriul certificat ISO 9001. In aprilie 2016, sistemul de management al calitatii a fost recertificat, si mai mult decat atat, am facut prima tranzitie la cerintele noului standard ISO 9001:2015, in propria noastra organizatie. Astfel, am avut confirmarea faptului ca solutiile pe care le-am gandit si le-am dezvoltat pentru ca o companie sa se conformeze cerintelor acestui standard, sunt cele corecte.

Misiunea noastra

În fiecare proiect de consultanţă creem condiţiile necesare pentru ca managerii împreună cu echipele lor să îmbunătăţească procesele proprii şi să folosească sistemele de management pentru creșterea și dezvoltarea continuă a companiilor lor.

Angajament

Soluțiile noastre răspund necesităților, dorințelor și posibilităților clienților.
Suntem deschiși și receptivi, iar relația stabilită cu partenerii noștri este bazată pe încredere, respect și corectitudine.

Valorile noastre

Respectăm în integralitate principiile stipulate de Codul de Conduită Profesională FEACO / ICMCI (recunoscut şi respectat de membrii AMCOR). Am adoptat un set de valori proprii organizaţiei noastre, care ne definesc şi ne recomandă.

ThesanCo - Valorile noastre CLICK pentru imaginea marita


Ce spun clientii nostri ..."Am inceput colaborarea cu SC ThesanCo SRL in anul 2008 si am avut deosebita placere sa gasim profesionalismul si sprijinul de care aveam nevoie pentru mentinerea si imbunatatirea sistemului integrat, certificat in anul 2007. Avand in vedere acestea, recomandam cu incredere firma Thesanco pentru consultanta in acest domeniu. Mentionam ca pe parcursul colaborarii noastre, si-a achitat cu promptitudine si profesionalism obligatiile contractuale si de aceea activitatea intre companiile noastre continua si acum." (Administrator INCAS - Liliana Tudor)

Avantajele certificarii ISO

„Certificarea ISO 9001” reprezinta o apreciere a calitatii actului managerial, a bunelor practici din organizatie, a orientarii organizatiei in directia calitatii.

detalii aici ...

Etapele consultantei

... parcurgerea acestor etape este una dintre conditiile necesare pentru a asigura obtinerea unui Sistem de Management adaptat nevoilor si structurii organizatiei / companiei respective ...

detalii aici ...

e-Newsletter

Noutati, stiri, articole in domeniul Sistemelor de Management si al conformitatii acestora cu standardele internationale.
Abonati-va aici ...

Follow us !