Ajutorul profesionist al unui consultant competent, va aduce economii importante de timp si bani !

Deviza noastra:
Pentru orice organizatie/societate exista o solutie proprie de "obtinere a calitatii",
Orice organizatie/societate poate avea un Certificat ISO !


Principalul rol al consultantului este acela de a gasi solutia optima pentru ca acestea sa fie posibile ! Consultantul in Sisteme de Management are datoria, si in acelasi timp, obligatia de a asigura organizatiei beneficiare:

insusirea acelor corecte practici, ce ii vor putea asigura un grad mai mare de competitivitate, pe piata interna si internationala

intelegerea realitatii concrete, pentru adoptarea unor decizii corecte si adecvate acelei realitati, pentru dezvoltarea activitatilor in mediul competitiv al lumii moderne

mai multe detalii despre etapele consultantei ...

Quality Webinars

Organizam in mod constant webinarii avand ca teme standardele ISO si Sistemele de Management ...

detalii aici ...

Avantajele certificarii ISO

„Certificarea ISO 9001” reprezinta o apreciere a calitatii actului managerial, a bunelor practici din organizatie, a orientarii organizatiei in directia calitatii.

detalii aici ...

Etapele consultantei

... parcurgerea acestor etape este una dintre conditiile necesare pentru a asigura obtinerea unui Sistem de Management adaptat nevoilor si structurii organizatiei / companiei respective ...

detalii aici ...

e-Newsletter

Noutati, stiri, articole in domeniul Sistemelor de Management si al conformitatii acestora cu standardele internationale.
Abonati-va aici ...

Follow us !

Costul certificarii ISO ?...

Pentru a avea o cotatie a serviciilor noastre, completati formularul Cerere de oferta, trimiteti aceste date si veti avea in cel mai scurt timp, o estimare a ofertei noastre.

Puteti utiliza formularul on-line sau puteti descarca formularul in format pdf sau in format editabil, pe care il veti trimite completat la faxul 0371 609.664 sau pe email la office@calitate-management.ro.

Va asteptam !

De ce serviciile noastre de consultanta ?

Iata cateva dintre motivele pentru care organizatiile aleg serviciile noastre de consultanta:

 • Pentru o mai corecta planificare a proiectului
 • O implementare eficienta incepe cu un plan bine definit. Un astfel de “plan al proiectului” va trebui sa tina cont de acele probleme / puncte ce necesita o abordare mai aprofundata, de cele ce sunt deja stabilite, bine definite si functionale in organizarea companiei dvs. In acest mod se va putea face o evaluare corecta asupra timpului de desfasurare al implementarii Sistemului de Management specific companiei dvs.

 • Pentru a va ajuta in interpretarea si intelegerea standardelor
 • Un consultant care intelege cerintele standardului, poate preveni timpul pierdut cu lucruri pe care standardul nu le cere sau cu lucruri facute in mod incorect, fara a respecta cerintele. Nimeni nu vrea sa refaca munca depusa la un moment dat, dar pentru care rezultatele nu sunt corespunzatoare.

 • Pentru a va permite sa beneficiati de experienta unui consultant
 • Apeland la serviciile unui consultant, veti putea sa incepeti imediat proiectul de realizare a Sistemului de Management, fara a fi nevoie sa cautati anumite informatii pe care sa vi le insusiti sau sa invatati din propriile greseli. Veti avea, in acest fel, un serviciu de calitate la dispozitia dvs., iar timpul de realizare al proiectului va fi mult mai scurt.

 • Pentru a supraveghea incadrarea in limitele de timp planificate
 • Consultantul nostru va lucra cu echipa dvs. si se va asigura ca munca efectuata in cadrul proiectului se incadreaza in limitele de timp planificate.


Companiile / organizatiile apeleaza la ajutorul unui consultant din mai multe motive.
Acestora le poate lipsi timpul, experienta si obiectivitatea specifice pentru a realiza un Sistem de Management performant, fara ajutorul si asistenta necesare din afara companiei.

Cum va ajuta consultantii nostri ?


Un consultant pentru Sisteme de Management (de calitate, mediu sau sanatate si securitate ocupationala) va putea sa:

bullet aduca experienta si discernamant in realizarea proiectului dvs. de realizare a Sistemului de Management dorit..
bullet imbunatateasca in mod considerabil sansele dvs. in succesul certificarii sistemului, prevenind orice greseli majore in documentarea, proiectarea si implementarea sistemului.
bullet determine in mod rapid directia corecta in cadrul procesului de dezvoltare al proiectului dvs., printr-o planificare eficienta si efectiva.
bullet organizeze si sa faciliteze dezvoltarea proiectului, prin abilitatea de a evita sau a depasi dificultatile aparute.

Apeland la serviciile unui consultant ISO, veti avea sansa de a economisi timp si bani, prin dezvoltarea unui Sistem de Management eficient. Aceasta va va permite sa realizati beneficii imediate si, in consecinta investitia dvs. in realizarea Sistemului de Management se va amortiza mult mai rapid.

Consultantii nostri sunt capabili sa realizeze acele activitati necesare in dezvoltarea Sistemului dorit:

 1. planifica si organizeaza activitatile proiectului
 2. ajuta la identificarea si documentarea proceselor din cadrul companiei / organizatiei dvs.
 3. face recomandari competente privind imbunatatirile necesare in desfasurarea proceselor
 4. finalizeaza si revizuieste intreaga documentatie a sistemului proiectat
 5. coordoneaza si se implica in mod efectiv la implementarea Sistemului de Management proiectat - realizare instruiri interne ale intregului personal
 6. planifica si deruleaza auditurile interne pre-certificare

alte activitati - corespunzatoare etapelor consultantei ..."Excelenta in performanta si Performanta excelentei !"Solutiile noastre vor raspunde necesitatilor, dorintelor si posibilitatilor dvs.

Suntem deschisi si receptivi, iar contractele incheiate cu clientii nostri respecta intotdeauna directia negocierilor purtate.
Dorinta noastra este sa avem o relatie bazata pe incredere, respect si corectitudine cu toti partenerii nostri.


Ce spun clientii nostri ..."Am inceput colaborarea cu SC ThesanCo SRL in anul 2008 si am avut deosebita placere sa gasim profesionalismul si sprijinul de care aveam nevoie pentru mentinerea si imbunatatirea sistemului integrat, certificat in anul 2007. Avand in vedere acestea, recomandam cu incredere firma Thesanco pentru consultanta in acest domeniu. Mentionam ca pe parcursul colaborarii noastre, si-a achitat cu promptitudine si profesionalism obligatiile contractuale si de aceea activitatea intre companiile noastre continua si acum." (Administrator INCAS - Liliana Tudor)