Sisteme de Management

Calitate, Mediu, Sanatate si Securitate Ocupationala, Energetic, Siguranta alimentului, Securitatea Informatiei

Pentru a avea o cotatie a serviciilor noastre, va invitam sa completati formularul de mai-jos cu informatiile precizate in dreptul fiecarui camp si sa il trimiteti (apasand butonul "Trimit cerere de oferta !") pe adresa noastra de email.

Pe baza acestor informatii, consultantii nostri vor putea sa intocmeasca oferta pentru serviciile de consultanta solicitate de dvs.

In maxim 48 ore de la receptionarea formularului on-line, veti primi pe adresa dvs. de email oferta completa, pentru serviciile solicitate de dvs. 

 

Pentru servicii de consultanță în cazul tranziției Sistemului dvs. de Management la cerințele standardelor ISO noi si revizuite, mergeți la pagina de aici ...

Avantajele certificarii ISO

„Certificarea ISO 9001” reprezinta o apreciere a calitatii actului managerial, a bunelor practici din organizatie, a orientarii organizatiei in directia calitatii.

detalii aici ...

Etapele consultantei

... parcurgerea acestor etape este una dintre conditiile necesare pentru a asigura obtinerea unui Sistem de Management adaptat nevoilor si structurii organizatiei / companiei respective ...

detalii aici ...

Principiile Managementului Calitatii

Cele opt principii ale Managementului Calitatii sunt definite in ISO 9000:2000 "Sisteme de Management al Calitatii, Notiuni fundamentale si vocabular" si in ...

detalii aici ...

Despre Sistemele de Management

Intelegerea complexitatii sistemului este esentiala pentru realizarea unei conduceri efective si eficiente a organizatiei / companiei.

detalii aici ...

e-Newsletter

Noutati, stiri, articole in domeniul Sistemelor de Management si al conformitatii acestora cu standardele internationale.
Abonati-va aici ...

Follow us !