Cerere de oferta - Servicii de Consultanta

pentru Sisteme de Management - tranzitie la cerintele standardelor ISO noi si revizuite

Daca va aflati in situatia de a avea implementat si certificat Sistemul de Management conform editiilor anterioare ale standardelor ISO, doriti sa va revizuiti sistemul de management propriu pentru conformitatea cu cerintele standardelor noi si/sau revizuite, dar aveti nevoie de ajutor, atunci noi va oferim solutia la probleme dvs. !

Completati formularul de mai-jos, si trimiteti-ne informartiile necesare pentru intocmirea ofertei. Noi va vom transmite pe email oferta corespunzatoare situatiei dvs. si vom lucra impreuna pentru a va indeplini obiectivul, adica tranzitia Sistemului dvs. de Management la cerintele noilor standarde si certificarea acestuia!

Avantajele certificarii ISO

„Certificarea ISO 9001” reprezinta o apreciere a calitatii actului managerial, a bunelor practici din organizatie, a orientarii organizatiei in directia calitatii.

detalii aici ...

Etapele consultantei

... parcurgerea acestor etape este una dintre conditiile necesare pentru a asigura obtinerea unui Sistem de Management adaptat nevoilor si structurii organizatiei / companiei respective ...

detalii aici ...

Despre Sistemele de Management

Intelegerea complexitatii sistemului este esentiala pentru realizarea unei conduceri efective si eficiente a organizatiei / companiei.

detalii aici ...

e-Newsletter

Noutati, stiri, articole in domeniul Sistemelor de Management si al conformitatii acestora cu standardele internationale.
Abonati-va aici ...

Follow us !