Cerere de oferta - Servicii de Consultanta

pentru Sisteme de Management Calitate, Mediu - tranzitie la cerintele noilor standarde ISO din 2015

Dupa cum stiti, standardele ISO 9001 si 14001 au fost publicate in septembrie 2015, iar acum avem si standardele romanesti, SR EN ISO 9001:2015 si SR EN ISO 14001:2015. Cu alte cuvinte, incepand din octombrie 2015 - in functie de politicile de tranzitie ale fiecarui organism de certificare - se pot implementa si certifica Sistemele de management al calitatii, respectiv de mediu, conform cerintelor acestor noi standard.

Daca va aflati in situatia de a avea implementat si certificat Sistemul de Management conform editiilor anterioare din 2008, respectiv 2004, doriti sa va revizuiti sistemul de management propriu pentru conformitatea cu cerintele standardelor noi din 2015, dar aveti nevoie de ajutor, atunci noi va oferim solutia la probleme dvs. !

Completati formularul de mai-jos, si trimiteti-ne informartiile necesare pentru intocmirea ofertei. Noi va vom transmite pe email oferta corespunzatoare situatiei dvs. si vom lucra impreuna pentru a va indeplini obiectivul, adica tranzitia Sistemului dvs. de Management la cerintele noilor standarde si certificarea acestuia!

Avantajele certificarii ISO

„Certificarea ISO 9001” reprezinta o apreciere a calitatii actului managerial, a bunelor practici din organizatie, a orientarii organizatiei in directia calitatii.

detalii aici ...

Etapele consultantei

... parcurgerea acestor etape este una dintre conditiile necesare pentru a asigura obtinerea unui Sistem de Management adaptat nevoilor si structurii organizatiei / companiei respective ...

detalii aici ...

Despre Sistemele de Management

Intelegerea complexitatii sistemului este esentiala pentru realizarea unei conduceri efective si eficiente a organizatiei / companiei.

detalii aici ...

e-Newsletter

Noutati, stiri, articole in domeniul Sistemelor de Management si al conformitatii acestora cu standardele internationale.
Abonati-va aici ...

Follow us !