New ! WEBINARS !

Incepand cu luna septembrie 2013 organizam webinarii avand ca teme standardele ISO si Sistemul de Management.

Ce este un webinar?

Cuvantul "Webinar" este o combinatie a cuvintelor "web" si "seminar". Spre deosebire de un seminar, care are un public fizic, un webinar este un eveniment care este difuzat prin Internet la o audienta exclusiv online.
Alte denumiri cunoscute: eveniment web, seminar on-line, webcast, conferinta Web sau eveniment virtual.

Avantajele certificarii ISO

„Certificarea ISO 9001” reprezinta o apreciere a calitatii actului managerial, a bunelor practici din organizatie, a orientarii organizatiei in directia calitatii.

detalii aici ...

Etapele consultantei

... parcurgerea acestor etape este una dintre conditiile necesare pentru a asigura obtinerea unui Sistem de Management adaptat nevoilor si structurii organizatiei / companiei respective ...

detalii aici ...

Principiile Managementului Calitatii

Cele sapte principii ale Managementului Calitatii sunt definite in ISO 9000:2015 "Sisteme de Management al Calitatii, Notiuni fundamentale si vocabular" si in ...

detalii aici ...

Despre Sistemele de Management

Intelegerea complexitatii sistemului este esentiala pentru realizarea unei conduceri efective si eficiente a organizatiei / companiei.

detalii aici ...

e-Newsletter

Noutati, stiri, articole in domeniul Sistemelor de Management si al conformitatii acestora cu standardele internationale.
Abonati-va aici ...

See you on-line !

De ce webinarii ?

Mai intai am facut aceasta experienta in interiorul firmei noastre: consultantii nostri au participat la foarte multe webinarii in domeniul noastru de interes. Apoi, am evaluat totul, am analizat si rezultatul a fost mai mult decat spectaculos: am reusit sa capatam foarte multe informatii cu un consum foarte redus de timp si ... cu cheltuieli materiale foarte mici !
Totodata, din experienta proiectelor noastre de consultanta, am sesizat tendinta managerilor de a limita sau chiar reduce la zero participarea angajatilor la instruiri interne-externe, din aceleasi cauze: lipsa de timp si lipsa de cash...
OK, acestea sunt realitatile noastre ... dar, ce e de facut? Simplu: daca nu pot veni cursantii la instruire, atunci sa aducem instruirea chiar la biroul cursantilor, mai exact chiar pe desktopul lor ! Si ... nu oricum, ci cu costuri foarte mici ... poate, chiar FREE !

Care sunt beneficiile imediate ale webinariilor ?

- va aduc informatiile necesare chiar la biroul dvs. sau acasa ... sau in timpul unei deplasari, indiferent unde va aflati; conditia este sa aveti o conexiune buna la internet;
- nu va deplasati intr-o alta locatie, deci nu veti mai avea cheltuieli cu transportul, cazarea, diurna, etc.
- reduceti la minim timpul necesar instruirii, adica doar acea ora cat dureaza webinarul o veti aloca acestei activitati, fara timpi de deplasare, masa, etc.
- veti beneficia de materialul prezentat la webinar, sub forma de document pdf.
- costul unui webinar este mult mai mic decat al unui curs de instruire clasic ce presupune prezenta intr-o sala de curs; unele webinarii vor fi gratuite (!!)

Acestea sunt principalele beneficii, dar foarte importante ! Cine nu vrea sa aiba timp mai mult si sa reduca cheltuielile ?
Singura preocupare a dvs. va fi sa aveti o conexiune buna la Internet si sa va rezervati perioada de 1 ora in care sa nu va ganditi si la alte probleme curente ...

Ce va propunem ?

Pentru ca dorim sa venim in intampinarea dorintelor si necesitatilor dvs., va rugam sa ne transmiteti punctul dvs. de vedere referitor la posibilitatea de a participa la webinariile noastre. De asemenea, ne-ar fi foarte util sa cunoastem care ar fi temele si subiectele care prezinta importanta pentru dvs. In acest fel, vom putea sa raspundem cat mai bine cerintelor, organizand acele webinarii care va vor fi utile.

De aceea, va rugam sa completati formularul de mai-jos, apasati butonul "Trimit formularul !" si urmati instructiunile primite, astfel incat informatiile dvs. sa ajunga la noi. Dupa primirea acestor informatii, vom analiza, vom decide si va vom anunta care va fi programul complet al webinariilor.

VA MULTUMIM si ASTEPTAM SA NE INTALNIM ON-LINE !