Care este metoda optima pentru a avea documentele sistemului de management propriu cu "costuri minime" ?

Cum sa minimizati cheltuielile legate de obtinerea certificatului ?

Sunt doar doua dintre multele intrebari la care unii patroni / manageri nu gasesc foarte usor raspunsul.

Avem raspunsul pentru cei ce doresc sa aiba documentatia SMC sau SMI optima, in timpul cel mai scurt si cu cheltuieli minime !

Daca cititi aceste randuri, este clar ca aveti nevoie de un Sistem de Management certificat !

Mai mult, va doriti sa obtineti costurile minime posibile in proiectarea, implementarea si certificarea sistemului dvs. de management ...


mai multe informatii despre ThesanCo ...

De ce modele Documente SMC / SMI ?

In decursul activitatii desfasurate pentru clientii nostri, am identificat si creat un set de documente de baza ale Sistemului de Management, un fel de modele - template ce pot fi foarte usor adaptate oricarui tip de organizatie.

Cu aceste modele, vom raspunde cererilor diverse exprimate de cei ce ne solicita oferte, dar au o problema in a incepe derularea proiectului.

Deci, daca va regasiti in una din situatiile urmatoare

  • buget redus

  • timp scurt pentru proiectarea si implementarea sistemului

  • personal fara competente in proiectarea SMC / SMI

  • cerintele pietii va impun urgenta certificarii SMC / SMI

  • orice alta problema in realizarea certificarii sistemului de management, la care nu ati gasit inca o rezolvare,


va invitam sa studiati oferta noastra pentru "Kit documente SMC / SMI" ! Sigur veti afla raspunsul la problemele de mai sus ...

Daca oferta noastra prezinta interes pentru dvs., dar inca nu v-ati hotarat sa beneficiati de acest sistem usor de utilizat, util si adaptat nevoilor dvs., va oferim Kit-ul free pentru documente sistem de management al calitatii.

Tot ce trebuie sa faceti este sa completati datele din formularul de mai jos si sa apasati butonul "Vreau Kit-ul free". Pe adresa de email indicata in formular veti primi un mesaj in care vi se va solicita confirmarea adresei de email respective, printr-un click pe un link specificat. Dupa ce veti trimite confirmarea, veti avea acces la pagina pentru download.

Solicitare "Modele documente SMC"

Am intocmit aceste modele, pentru ca dvs. sa va dati seama ce anume va contine documentatia si care este modalitatea noastra de a veni in sprijinul dvs.


Beneficiile produselor

bullet obtineti imediat documentele de baza ale SM-ului,
bullet toate documentele sunt foarte usor personalizate, putand fi editate cu un editor de texte (ideal ar Microsoft Word)
bullet reduceti timpul pentru documentarea si proiectarea sistemului cu pana la 70%
bullet obtineti importante economii, prin reducerea substantiala a costurilor legate de proiectarea si implementarea sistemului, cu un procent de pana la 60%
bullet calitatea documentelor, referitoare la continutul si forma acestora, este net superioara fata de alte produse similare
bullet documentele se prezinta ca un tot unitar, astfel incat sa reprezinte 90% din sistemul propriu organizatiei (companiei) dvs.
bullet nu va prezentam documente separate, fara nici o legatura intre ele, de aceea se numesc Kit-uri (seturi) de documente
bullet devenind clientii nostri, veti beneficia de consultanta on-line (prin e-mail si telefon) pentru problemele urgente, iar pentru rezolvarea unor probleme mai complexe consultantii nostri se vor deplasa la sediul firmei dvs.
bullet veti putea beneficia de importante reduceri de preturi (de pana la 50%) pentru completarea documentelor cu altele specifice dvs., pe care noi nu le putem anticipa, dar care sunt sau se vor dovedi necesare pentru obtinerea intregii documentatii
bullet odata cu produsele primiti si importante bonusuri, astfel incat toata munca de implementare si mentinere a sistemului sa fie mult mai usoara

Ce contin aceste set-uri de documente ?

Am intocmit mai multe tipuri de seturi, astfel incat sa putem raspunde cat mai multor solicitari, fara ca cei interesati sa cheltuiasca in mod nejustificat pentru acele documente care nu ii intereseaza.

Deci, va prezentam cele 7 (sapte) set-uri diferite: ... click aici pentru descriere ...

Oferta "Kit-uri documente SMC"

descarcati Oferta in format pdf ...

Comanda "Kit-uri documente SMC"

formular Comanda on-line ...


Quality Webinars

Organizam in mod constant webinarii avand ca teme standardele ISO si Sistemele de Management ...

detalii aici ...

Avantajele certificarii ISO

„Certificarea ISO 9001” reprezinta o apreciere a calitatii actului managerial, a bunelor practici din organizatie, a orientarii organizatiei in directia calitatii.

detalii aici ...

Oferta Kit-uri Documente SMC

Principalele kit-uri continand documente SMC necesare oricarei organizatii pentru finalizarea actiunii de proiectare si documentare a Sistemului de Management al Calitatii propriu !

detalii aici ...

Descrierea Kit-urilor Documente SMC

Prezentare seturi documente SMC - Manualul Calitatii, Anexe, Proceduri, Formulare

detalii aici ...

Comanda Documente SMC

Produsul (documentele SMC) va fi livrat impreuna cu licenta de utilizare corespunzatoare si (in cazul in care comanda se refera si la alte servicii de consultanta in afara livrarii documentelor), cu contractul (draft) de prestari-servicii.

detalii aici ...

e-Newsletter

Noutati, stiri, articole in domeniul Sistemelor de Management si al conformitatii acestora cu standardele internationale.
Abonati-va aici ...

Follow us !