Excelenta in performanta si performanta excelentei !

Consultanta pentru Sisteme de Management - Calitate, Mediu, Sanatate si Securitate Ocupationala

Scopul nostru
este ca la finalul oricarui proiect sa obtinem pentru clientii nostri un Sistem de Management certificat, eficient si flexibil, un instrument util managementului de top al organizatiei, precum si intregului staff managerial, pentru a tine sub control calitatea produselor si serviciilor furnizate.


Deviza noastra
Pentru orice organizatie / companie exista o solutie proprie de "obtinere a calitatii",
Orice organizatie / companie poate avea un Certificat ISO !


 

Principala preocupare a fiecarui manager, este aceea de a crea conditiile necesare pentru reducerea costurilor, cresterea productivitatii si a profitabilitatii, precum si eliminarea tuturor surselor de ineficienta.

In lumea moderna, in care mediul de afaceri competional este supus schimbarilor accelerate, nici o companie nu isi poate permite sa stagneze, sa stea in asteptare fara a-si lua masurile necesare.

Abilitatea de a raspunde si de a se adapta la conditiile mediului de afaceri, va diferentia – acum mai mult ca oricand, companiile de succes ce fac aceste eforturi, de cele ce se lupta sa supravietuiasca.

 

Pentru a va mentine si a va imbunatati reputatia si succesul, permanenta revizuire a proceselor specifice afacerii dvs. va determina continua imbunatatire a activitatilor companiei si va va ajuta sa va situati in permanenta deasupra competitorilor dvs.

Raspunsul la aceste probleme este simplu: un Sistem de Management al calitatii conform prevederilor standardului ISO 9001:2008, adaptat nevoilor proprii companiei dvs.

Afacerea dvs. va creste prin imbunatatirea performantei si competitivitatii pe piata interna si internationala !
Solutiile noastre vor raspunde necesitatilor, dorintelor si posibilitatilor dvs.

Suntem deschisi si receptivi, iar contractele incheiate cu clientii nostri respecta intotdeauna directia negocierilor purtate.
Dorinta noastra este sa avem o relatie bazata pe incredere, respect si corectitudine cu toti partenerii nostri.


Etapele consultantei

... parcurgerea acestor etape este una dintre conditiile necesare pentru a asigura obtinerea unui Sistem de Management adaptat nevoilor si structurii organizatiei / companiei respective ...

detalii aici ...


e-Newsletter

Noutati, stiri, articole in domeniul Sistemelor de Management si al conformitatii acestora cu standardele internationale.
Abonati-va aici ...

Follow us !